Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Üldözés egy rendőrmotoros szemével

A sisakra rögzített kamerának köszönhetően a gyanúsított megpillantásától kezdve annak bilincsbe veréséig nyomon lehet követni az üldözést.
 

Az eset még április 8-án történ az amerikai Florence-ben, ahol egy 24 éves srác nem állt meg a Mazdájával egy közlekedési szabálysértés után a rendőrök felszólítására. Az esetből üldözés majd kicsi a rakásnak álcázott bilincsbe verés lett. Vicces, hogy a vége felé alig venni észre, hogy letámasztja motorját a rendőrünk és futásnak ered, így egy kicsit olyan, mint a Csupasz pisztoly bevezetője a szirénázó rendőrautó ámokfutásával. Az viszont egyáltalán nem vicces, hogy a motoros rendőr egy szolgálati rövid ujjú trikóban tolja, nem sok marad a karjából, ha a benéz egy kanyart egy ilyesmi üldözés közben.

6 Tovább

Talmácsi marad a szupersportban

A világbajnok motoros aláírt a jövő évi szezonra a jelenlegi csapatával, ami azt jelenti, hogy 2013-ban is egy 600-as Honda CBR RR-rel fog versenyezni a Superbike-világbajnokság betétfutamának számító szupersport géposztályban.

0 Tovább

Éveket kell majd várni a motorjogsiért

Jövő év január 19-től emelkedik több járműkategória jogosítvány-szerzésének korhatára. Kismotorra 16, nagymotorra pedig 24 évesen lehet majd vezetői engedélyt szerezni. Jelenleg 14, illetve 21 év a korhatár, ezért a kamaszoknak érdemes lesz sietniük, különben további hosszú éveket várhatnak majd kedvenc hobbijuk legális műveléséhez.

10 Tovább

Bólyából a puha jó - kipróbáltuk a BMW vezetéstechnikai tréningjét

Nézzétek! - és rátapos a kék-fehér bólyára, ami lelkesen összenyomódik lábai alatt. Mivel hallottam már vezetéstechnikai tanfolyamon bólyával összefüggésben történt balesetről, ez az egy félelmem volt. A kemény bólya, ami itt puha. Pedig motorozás közben vannak sokkal izgalmasabb helyzetek is. Kipróbáltuk a BMW vezetéstechnikai tréningjét.

2 Tovább

Szívem elrabolta egy szörnyeteg - Ducati Monster használtteszt

Mennydörgés, égszakadás, a szívdobogásától megnő a pulzusom, beérek az alagútba és a visszapillantóba nézek, milyen szörnyeteg követ? Hogy ez én vagyok? Dübörgünk, dübörgünk?

9 Tovább

Menetszél

blogavatar

Minden ami két keréken gurul és nem kell hajtani

Utolsó kommentek