Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Napi túlélési tipp: a buszsáv veszélyei

Sok motoros még mindig nem tudja, hogy 2010 januárjától legálisan használhatja a buszsávot, ami egyfelől remek dolog, de sok veszélyt is tartogat.

0 Tovább

Szakadékba ugratott a motorjával

A vakmerőség és a megfelelő anyagi háttér találkozásából szinte bármi kisülhet, például egy látványos, ámde teljesen öncélú ugrás amely során egy korsszmotor is megsemmisül. Julio Munoz nem egy hídról vagy egy toronyból vetette magát a mélybe, inkább a chilei hegyekben épített egy rámpát, ahonnan motorjával együtt zuhant a szakadékba.

2 Tovább

Ahogy öregszik, egyre jobb - BMW R 1200 GS-teszt

Több mint három évtizede reszelgeti a BMW a GS nevű túramotorját, amely napjainkra olyan kiforrott lett a szerepében, mint Bruce Willis a Die Hard 4-ben.

Még több kép a galériában, kattintson a képre!

0 Tovább

Pilóta nélkül folytatta a versenyt egy sportmotor

A Superbike-világbajnokság idei sorozata március utolsó hétvégéjén járt az angliai Donington Parkban, ahol meglehetősen furcsa dolog történ az egyik betétfutamon. Egy tömeges esés után az egyik motor a versenyző nélkül folytatta a futamot, legalábbis egy darabig.

0 Tovább

Így ne motorozzunk autópályán!

Egy bátor marokkói fiatalember ügyesen oldotta meg a légellenállás problémáját, így kismotorjával 140 km/órás tempóval tudott repeszteni egy autópályán. Nyilván azért nincs rajta bukósisak és védőfelszerelés, mert azok is csak növelnék a légellenállást, ráadásul így sokkal vagányabb. Ha lehet, ne csináljuk utána!

0 Tovább

Menetszél

blogavatar

Minden ami két keréken gurul és nem kell hajtani

Utolsó kommentek