Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csattanás a motoros szemével

Gyakran szeretnénk más fejével gondolkodni. Ha nem is tudjuk pontosan, mi járt a videóban szereplő motoros fejében, a következő videót látva legalábbis sejthetjük, mi futott át az agyán, amikor a piros lámpát elnéző Ford kilökte alóla a kétkerekűjét, a sisakkamerának hála pedig azt láthatjuk, amit a pórul járt főszereplő.

0 Tovább

Bemutatták az olasz motorgyártás jelenlegi csúcsát – Ducati 1199 Panigale-bemutató

Hazai pályán, a Miliánó Motorszalonon mutatta be a Ducati legújabb sportmotorját, a 1199 Panigale-t. A kéthengeres blokkból 195 lóerőt hoztak ki az olaszok, míg a motor száraz súlyát 164 kilóra faragták.

1 Tovább

Ezért ne használjunk árúszállítónak egy robogót

A neten csak úgy hemzsegnek a viccesnek szánt képsorozatok, amelyeken komplett családok, és/vagy döbbenetes mennyiségű holmi látható egy-egy kismotoron, robogón. Az alábbi videó pont egy olyan pillanatot mutat be, amikor nem jött be az a taktika, hogy négy nagyméretű dobozt halmoztak fel egy kismotor hátuljára.1 Tovább

Kimentették a lángoló autó alól

Hatalmas lélekjelentről és bátorságról tett tanúbizonyságot az alábbi videóban látható néhány járókelő, akik felemeltek egy lángoló autót, hogy kimentsenek egy alászorult motorost az amerikai Utah államban.0 Tovább

Rossi kihagyja a Japán futamot

A kilencszeres világbajnok kijelentette, hogy a sugárveszély miatt nem fog Motegiben versenyezni október 2-án.

„Nem hiszem, hogy el fogok utazni Japánba, hacsak nem hoznak addig a szervezők egy kedvező döntést” – nyilatkozta az olasz sajtónak Valentino Rossi, utalva egy korábbi javaslatára, mely szerint Montegi helyett inkább Suzukákban kéne megtartani az október 2-án esedékes japán futamot. Rossi bevallottan a sugárveszélytől fél, ezért is javasolta korábban, hogy a délen fekvő Suzukában tartsák a gyorsaságimotoros-világbajnokság futamát a Tokiótól északra található, és a sugárveszélyben közvetlenül is érintett Montegi helyett. A versenysorozatot szervező cég augusztus 2-án jelentette be, hogy számos vizsgálat és mérés után „nem látnak kockázatot” egy Montegiben tartandó futamban.

0 Tovább

Menetszél

blogavatar

Minden ami két keréken gurul és nem kell hajtani

Utolsó kommentek