Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A biciklizéshez egy kerék is elég

Menetszél blogunk dedikáltan a kétkerekűekről szól, a mai videó mégis egy egykerekűnek állít emléket. Ennek a kínai biciklisnek a hajtott kerék bőven elég ahhoz, hogy gondtalanul közlekedjen a városban anélkül, hogy elvesztené az egyensúlyát vagy képtelen lenne tartani megszokott tempóját. Vajon Kínában ennyire hiánycikk a biciklikerék vagy a pórul járt bringás a boltba menet így ráérzett az egykerekezésre?

0 Tovább

Kimentették a lángoló autó alól

Hatalmas lélekjelentről és bátorságról tett tanúbizonyságot az alábbi videóban látható néhány járókelő, akik felemeltek egy lángoló autót, hogy kimentsenek egy alászorult motorost az amerikai Utah államban.0 Tovább

Rossi kihagyja a Japán futamot

A kilencszeres világbajnok kijelentette, hogy a sugárveszély miatt nem fog Motegiben versenyezni október 2-án.

„Nem hiszem, hogy el fogok utazni Japánba, hacsak nem hoznak addig a szervezők egy kedvező döntést” – nyilatkozta az olasz sajtónak Valentino Rossi, utalva egy korábbi javaslatára, mely szerint Montegi helyett inkább Suzukákban kéne megtartani az október 2-án esedékes japán futamot. Rossi bevallottan a sugárveszélytől fél, ezért is javasolta korábban, hogy a délen fekvő Suzukában tartsák a gyorsaságimotoros-világbajnokság futamát a Tokiótól északra található, és a sugárveszélyben közvetlenül is érintett Montegi helyett. A versenysorozatot szervező cég augusztus 2-án jelentette be, hogy számos vizsgálat és mérés után „nem látnak kockázatot” egy Montegiben tartandó futamban.

0 Tovább

Kiszivárgott képeken az új Honda Fireblade

A jelek szerint csak egy alapos ráncfelvarrással van dolgunk, újak az idomok, a műszerfal és a futómű is, a váz és a blokk azonban valószínűleg ugyanaz maradt. Klikk a részletekért!

0 Tovább

Így nem szabad elindulni egy Harley-val!

Ha jól belegondolunk még érthető is a harley-davidsonos srác motivációja: egyszerűen csak egy vagány gumifüstöléssel akart kifarolni a parkolóból a barátai előtt, de sajnos az a csúnya nagy pick-up rossz helyen parkolt. Kár érte, mert alig fél méteren múlott és ő maradt volna a császár, így viszont ki kell majd találnia valami igazán ütőset, hogy helyrehozza az alaposan leamortizálódott renomáját és persze a motorját.0 Tovább

Menetszél

blogavatar

Minden ami két keréken gurul és nem kell hajtani

Utolsó kommentek