Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Üldözés egy rendőrmotoros szemével

A sisakra rögzített kamerának köszönhetően a gyanúsított megpillantásától kezdve annak bilincsbe veréséig nyomon lehet követni az üldözést.
 

Az eset még április 8-án történ az amerikai Florence-ben, ahol egy 24 éves srác nem állt meg a Mazdájával egy közlekedési szabálysértés után a rendőrök felszólítására. Az esetből üldözés majd kicsi a rakásnak álcázott bilincsbe verés lett. Vicces, hogy a vége felé alig venni észre, hogy letámasztja motorját a rendőrünk és futásnak ered, így egy kicsit olyan, mint a Csupasz pisztoly bevezetője a szirénázó rendőrautó ámokfutásával. Az viszont egyáltalán nem vicces, hogy a motoros rendőr egy szolgálati rövid ujjú trikóban tolja, nem sok marad a karjából, ha a benéz egy kanyart egy ilyesmi üldözés közben.

6 Tovább

Talmácsi marad a szupersportban

A világbajnok motoros aláírt a jövő évi szezonra a jelenlegi csapatával, ami azt jelenti, hogy 2013-ban is egy 600-as Honda CBR RR-rel fog versenyezni a Superbike-világbajnokság betétfutamának számító szupersport géposztályban.

0 Tovább

Suhanás szoknyamagasságban – oldalkocsis Pannónia-teszt

Rettegésnek indult, de kiváló mókaként zárult első kirándulásom a motor mellett szaladó karosszékben. Persze nem állítom, hogy télen-nyáron ilyennel szerettem volna munkába járni a csavargyárba vagy a téeszbe, veteránként azonban különleges szabadságélményt nyújt a több mint négy évtizede egybekelt Pannónia és Duna oldalkocsi.

2 Tovább

A hungarocell is veszélyes

A hungarocell nagyon könnyű és puha anyag, azonban így is komoly balesetet tud okozni. Az alábbi eset Texas államban történt, ahol a baráti társaság szokásos szerdai esti motorozására indult. Azzal azonban nem számoltak, hogy egy teherautóról eléjük esik majd egy csomó rosszul rögzített hungarocell-lap. Az akadálytól az egyik motoros elesett, a másik pedig az ő csúszó motorja miatt bukott egy még nagyobbat.  Csak egy napig tartották kórházban a sérülteket, mivel zúzódásokkal megúszták, viszont az egyik jármű totálkárosra tört.


szólj hozzá: Motoros baleset hungarocell miatt

2 Tovább

Éveket kell majd várni a motorjogsiért

Jövő év január 19-től emelkedik több járműkategória jogosítvány-szerzésének korhatára. Kismotorra 16, nagymotorra pedig 24 évesen lehet majd vezetői engedélyt szerezni. Jelenleg 14, illetve 21 év a korhatár, ezért a kamaszoknak érdemes lesz sietniük, különben további hosszú éveket várhatnak majd kedvenc hobbijuk legális műveléséhez.

10 Tovább

Menetszél

blogavatar

Minden ami két keréken gurul és nem kell hajtani

Utolsó kommentek