Dübörgő metálzene, verekedő félmeztelen férfiak, városi és országúti ámokfutás szikrázó koptatókkal, ezek a KTM legújabb reklámfilmjének főbb jellemzői, amellyel a SuperDuke nevű motorjukat kívánják eladni.



Kattintson ide a film megtekintéséhez!http://www.990superduke.com/media/impressions/vid/vid_1.htmlMotoros kaszkadőr játék/szoftverbazis/jatekok/szimulator/motoace_setup.htmlIngyenesen letölthető program az [origo] szoftverbázisából

A jelek szerint alaposan megihlette a jó öreg Ghost Rider a KTM marketingeseit, ugyanis az osztrák cég legújabb reklámfilmjében szinte egy az egyben lekoppintották a svéd ámokfutó - neten is keringő - filmjeit. A dolog lényege, hogy egy kamerákkal teleaggatott motorral ámokfutást rendeznek a közutakon, ráadásul mindezt úgy, mintha a világ legkönnyebb dolga lenne. A KTM reklámszakemberei ráadásul még ezt is meg tudták fejelni, és az egykerekezések és szikrázó lábtartók közé némi verekedést is bevágtak, biztos, ami biztos alapon. Az új film a SuperDuke 990-es csupasz motort hivatott népszerűsíteni, amit szerényen csak "a világ legagresszívebb motorjának" titulálnak a reklámanyagokban.

Forrás: [origo]

 

Mindenevő - KTM LC8 950 Adventure/motor/teszt/20040910mindenevo.html