Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Éveket kell majd várni a motorjogsiért

Jövő év január 19-től emelkedik több járműkategória jogosítvány-szerzésének korhatára. Kismotorra 16, nagymotorra pedig 24 évesen lehet majd vezetői engedélyt szerezni. Jelenleg 14, illetve 21 év a korhatár, ezért a kamaszoknak érdemes lesz sietniük, különben további hosszú éveket várhatnak majd kedvenc hobbijuk legális műveléséhez.

10 Tovább

Bólyából a puha jó - kipróbáltuk a BMW vezetéstechnikai tréningjét

Nézzétek! - és rátapos a kék-fehér bólyára, ami lelkesen összenyomódik lábai alatt. Mivel hallottam már vezetéstechnikai tanfolyamon bólyával összefüggésben történt balesetről, ez az egy félelmem volt. A kemény bólya, ami itt puha. Pedig motorozás közben vannak sokkal izgalmasabb helyzetek is. Kipróbáltuk a BMW vezetéstechnikai tréningjét.

2 Tovább

Ákos a biztonságosabb motorozásért kampányol

Ákos lett a Honda motoros vezetéstechnikai iskolájának, a Safety Hungarynak az arca, aminek örömére kapott egy szép kék choppert. Az énekesnek volt ugyan már egy ilyesmi motorja, de azt nemes egyszerűséggel a helyszínen hagyta. Ennél stílszerűbb motorcserét nehéz elképzelni. Szintén örömteli fejlemény a Safety Hungary kapcsán, hogy innentől kezdve ott gyakorolhatnak a mentőmotorosok is.

0 Tovább

Napi túlélési tipp: a buszsáv veszélyei

Sok motoros még mindig nem tudja, hogy 2010 januárjától legálisan használhatja a buszsávot, ami egyfelől remek dolog, de sok veszélyt is tartogat.

0 Tovább

Ha elengeded a gázt, biztos a bukta - kipróbáltuk a Honda terepmotoros képzését

A Honda motoros vezetéstechnikai centruma, a Safety Hungary újfajta kurzussal bővítette a kínálatát, amelyen a terepmotorozás alapjaival lehet megismerkedni. Az egynapos földtúrás után garantált az izomláz és jó néhány lila folt begyűjtésére is komoly esély van, de legalább egyszer ki kell próbálnia a keresztbemotorozást annak, aki egy kicsit is vonzódik a kétkerekűekhez. Aztán meg úgy is rá fog szokni.

Fotó: Nógrádi Attila [origo]

Nagyjából ennyi kell a mókához, és persze egy elhagyatott földes placc

0 Tovább
«
12

Menetszél

blogavatar

Minden ami két keréken gurul és nem kell hajtani

Utolsó kommentek