Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Motorozás közben veszélyes a nőket bámulni

Az alábbi videót akár oktatófilmnek is lehetne használni a jogsiszerzés folyamatában, hogy mit nem szabad csinálni motorozás közben. Többek között nem érdemes a kelleténél nagyobb figyelmet szentelni az útról látható hölgyeknek, mert az lesz a dolog vége, mint az alábbi videóban is. Nem mellesleg ez is egy jó példa arra, hogy a motor mindig arra megy, amerre nézünk.



0 Tovább

A csodával határos módon úszta meg a motorkrosszos

Bár az alábbi videóból úgy tűnhet, hogy kezét-lábát ripityára törte a hatalmasat bukó motorkrosszos versenyző, Chad Reednek szerencsére kutya baja sem lett. Olyannyira nem, hogy miután kifújta magát, visszaállt a versenybe, ahol végül a 14. helyig küzdötte fel magát a 34.-ről.



A hatalmas bukta július 16-án történt a Minnesota államban lévő Spring Creek motorkrossz pályán, ahol a Lucas Oil Motocross bajnokságot tartották.

0 Tovább

Darwin-díjas motorosbaleset

Philip A. Contos elveszítette uralmát motorja felett, elesett, beütötte a fejét a járdába és a kórházba szállítás közben életét vesztette. Az 55 éves férfi egyike annak az 50 ezer motorosnak, aki évente balesetet szenved az Egyesült Államokban, esete mégis tanulságosabb a többinél. Contos nem viselt bukósisakot, mert éppen a sisak viselését előíró szabály elleni felvonuláson vett részt. A legtöbb balesetben fej és mellkasi sérülés miatt veszítik életüket a motorosok, Contos példája pedig egy tragikus érv a bukósisak mellett.

7 Tovább

Hatalmasat esett a motoros freestyle bajnok

Mike Metzger, a motoros freestyle egyik nagy öregje, hatalmasat bukott a hétvégén egy pozsonyi bemutatón.


1 Tovább

Pilóta nélkül folytatta a versenyt egy sportmotor

A Superbike-világbajnokság idei sorozata március utolsó hétvégéjén járt az angliai Donington Parkban, ahol meglehetősen furcsa dolog történ az egyik betétfutamon. Egy tömeges esés után az egyik motor a versenyző nélkül folytatta a futamot, legalábbis egy darabig.

0 Tovább
12
»

Menetszél

blogavatar

Minden ami két keréken gurul és nem kell hajtani

Utolsó kommentek