Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csattanás a motoros szemével

Gyakran szeretnénk más fejével gondolkodni. Ha nem is tudjuk pontosan, mi járt a videóban szereplő motoros fejében, a következő videót látva legalábbis sejthetjük, mi futott át az agyán, amikor a piros lámpát elnéző Ford kilökte alóla a kétkerekűjét, a sisakkamerának hála pedig azt láthatjuk, amit a pórul járt főszereplő.

0 Tovább

Nem harap a zebra

Foszforeszkáló felfestés, fényvisszaverő tábla, villanyrendőr és aszfaltba süllyesztett LED-es villogó fény a zebránál? Mind csak pénzkidobás. A biztonságos átkeléshez csupán két szemre és egy kis ritmusérzékre van szükség. Ha Vietnámban is elég, ahol a hétköznapi forgalom is olyan sűrű, mintha az alsóörsi Harley-Davidson találkozóba csöppentünk volna, akkor mindenhol működnie kell.

 

0 Tovább

Sebességrekordot döntött a világ legerősebb Suzukija

Mintha puskából lőtték volna ki, csaknem szó szerint annyira gyors ez a több mint 1000 lóerős Suzuki Hayabusa. Felfoghatatlan teljesítményével már állóhelyzetben is rekoder lenne, de építője, az amerikai Bill Warner múlt héten megdöntötte vele a fennálló gyorsasági rekordot egy elhagyott repülőtéren. Pontosan 311,94 mérföld/órás száguldást rögzített a hivatalos műszer, az 500 km/órának megfelelő tempóval a motorépítő alig volt lassabb, mint egy pisztolyból kilőtt lövedék. Milyen volt? Kiderül az alábbi belsőkamerás felvételből.

1 Tovább

A csodával határos módon úszta meg a motorkrosszos

Bár az alábbi videóból úgy tűnhet, hogy kezét-lábát ripityára törte a hatalmasat bukó motorkrosszos versenyző, Chad Reednek szerencsére kutya baja sem lett. Olyannyira nem, hogy miután kifújta magát, visszaállt a versenybe, ahol végül a 14. helyig küzdötte fel magát a 34.-ről.



A hatalmas bukta július 16-án történt a Minnesota államban lévő Spring Creek motorkrossz pályán, ahol a Lucas Oil Motocross bajnokságot tartották.

0 Tovább

Darwin-díjas motorosbaleset

Philip A. Contos elveszítette uralmát motorja felett, elesett, beütötte a fejét a járdába és a kórházba szállítás közben életét vesztette. Az 55 éves férfi egyike annak az 50 ezer motorosnak, aki évente balesetet szenved az Egyesült Államokban, esete mégis tanulságosabb a többinél. Contos nem viselt bukósisakot, mert éppen a sisak viselését előíró szabály elleni felvonuláson vett részt. A legtöbb balesetben fej és mellkasi sérülés miatt veszítik életüket a motorosok, Contos példája pedig egy tragikus érv a bukósisak mellett.

7 Tovább
«
12

Menetszél

blogavatar

Minden ami két keréken gurul és nem kell hajtani

Utolsó kommentek