Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ahogy öregszik, egyre jobb - BMW R 1200 GS-teszt

Több mint három évtizede reszelgeti a BMW a GS nevű túramotorját, amely napjainkra olyan kiforrott lett a szerepében, mint Bruce Willis a Die Hard 4-ben.

Még több kép a galériában, kattintson a képre!

0 Tovább

Pilóta nélkül folytatta a versenyt egy sportmotor

A Superbike-világbajnokság idei sorozata március utolsó hétvégéjén járt az angliai Donington Parkban, ahol meglehetősen furcsa dolog történ az egyik betétfutamon. Egy tömeges esés után az egyik motor a versenyző nélkül folytatta a futamot, legalábbis egy darabig.

0 Tovább

Így ne motorozzunk autópályán!

Egy bátor marokkói fiatalember ügyesen oldotta meg a légellenállás problémáját, így kismotorjával 140 km/órás tempóval tudott repeszteni egy autópályán. Nyilván azért nincs rajta bukósisak és védőfelszerelés, mert azok is csak növelnék a légellenállást, ráadásul így sokkal vagányabb. Ha lehet, ne csináljuk utána!

0 Tovább

Egy Hondával hemperegni - CBR 125RW-, 250R- és 600F-bemutató a Hungaroringen

A Honda stílszerűen a Hungaroringen tartotta három vadonatúj sportmodelljének a premierjét. Kár, hogy a jeles napon esett az eső, így a felázott, nyálkás pálya és a null kilométeres, szőrös gumik nem bizonyultak nyerő párosításnak. Meg is lett az eredménye.

Fotó: Nógrádi Attila [origo]
Elvileg minden feltétel adott volt a jó motorozáshoz, csak az eső nem kellett volna
(Még több kép a galériában, kattintson a képre!)

0 Tovább

Ha elengeded a gázt, biztos a bukta - kipróbáltuk a Honda terepmotoros képzését

A Honda motoros vezetéstechnikai centruma, a Safety Hungary újfajta kurzussal bővítette a kínálatát, amelyen a terepmotorozás alapjaival lehet megismerkedni. Az egynapos földtúrás után garantált az izomláz és jó néhány lila folt begyűjtésére is komoly esély van, de legalább egyszer ki kell próbálnia a keresztbemotorozást annak, aki egy kicsit is vonzódik a kétkerekűekhez. Aztán meg úgy is rá fog szokni.

Fotó: Nógrádi Attila [origo]

Nagyjából ennyi kell a mókához, és persze egy elhagyatott földes placc

0 Tovább

Menetszél

blogavatar

Minden ami két keréken gurul és nem kell hajtani

Utolsó kommentek