Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rekordkísérlet fék nélküli fabiciklivel

Szárazföldi sebességrekord megdöntésére készült ez a játszótéri gyerekjátéknak tűnő fabicikli. A tervező, Michael Thompson keményfával és furnérlemezzel dolgozott, csupán egy kis ragasztót használt, hogy az egyes darabokat összetartsa.

0 Tovább

Ákos a biztonságosabb motorozásért kampányol

Ákos lett a Honda motoros vezetéstechnikai iskolájának, a Safety Hungarynak az arca, aminek örömére kapott egy szép kék choppert. Az énekesnek volt ugyan már egy ilyesmi motorja, de azt nemes egyszerűséggel a helyszínen hagyta. Ennél stílszerűbb motorcserét nehéz elképzelni. Szintén örömteli fejlemény a Safety Hungary kapcsán, hogy innentől kezdve ott gyakorolhatnak a mentőmotorosok is.

0 Tovább

Napi túlélési tipp: a buszsáv veszélyei

Sok motoros még mindig nem tudja, hogy 2010 januárjától legálisan használhatja a buszsávot, ami egyfelől remek dolog, de sok veszélyt is tartogat.

0 Tovább

Szakadékba ugratott a motorjával

A vakmerőség és a megfelelő anyagi háttér találkozásából szinte bármi kisülhet, például egy látványos, ámde teljesen öncélú ugrás amely során egy korsszmotor is megsemmisül. Julio Munoz nem egy hídról vagy egy toronyból vetette magát a mélybe, inkább a chilei hegyekben épített egy rámpát, ahonnan motorjával együtt zuhant a szakadékba.

2 Tovább

Egy Yamha R6-ossal edzett Talmácsi

Világbajnok motorosunk ugyan csak a tévén keresztül követi nyomon a gyorsaságimotoros-világbajnokságot, ám ettől függetlenül folyamatosan edz, hogy bármikor bevethető legyen és akár még idén becsatlakozzon a Moto2 húsdarálójába.

0 Tovább

Menetszél

blogavatar

Minden ami két keréken gurul és nem kell hajtani

Utolsó kommentek