Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem harap a zebra

Foszforeszkáló felfestés, fényvisszaverő tábla, villanyrendőr és aszfaltba süllyesztett LED-es villogó fény a zebránál? Mind csak pénzkidobás. A biztonságos átkeléshez csupán két szemre és egy kis ritmusérzékre van szükség. Ha Vietnámban is elég, ahol a hétköznapi forgalom is olyan sűrű, mintha az alsóörsi Harley-Davidson találkozóba csöppentünk volna, akkor mindenhol működnie kell.

 

0 Tovább

Motorozás közben veszélyes a nőket bámulni

Az alábbi videót akár oktatófilmnek is lehetne használni a jogsiszerzés folyamatában, hogy mit nem szabad csinálni motorozás közben. Többek között nem érdemes a kelleténél nagyobb figyelmet szentelni az útról látható hölgyeknek, mert az lesz a dolog vége, mint az alábbi videóban is. Nem mellesleg ez is egy jó példa arra, hogy a motor mindig arra megy, amerre nézünk.



0 Tovább

Sebességrekordot döntött a világ legerősebb Suzukija

Mintha puskából lőtték volna ki, csaknem szó szerint annyira gyors ez a több mint 1000 lóerős Suzuki Hayabusa. Felfoghatatlan teljesítményével már állóhelyzetben is rekoder lenne, de építője, az amerikai Bill Warner múlt héten megdöntötte vele a fennálló gyorsasági rekordot egy elhagyott repülőtéren. Pontosan 311,94 mérföld/órás száguldást rögzített a hivatalos műszer, az 500 km/órának megfelelő tempóval a motorépítő alig volt lassabb, mint egy pisztolyból kilőtt lövedék. Milyen volt? Kiderül az alábbi belsőkamerás felvételből.

1 Tovább

A csodával határos módon úszta meg a motorkrosszos

Bár az alábbi videóból úgy tűnhet, hogy kezét-lábát ripityára törte a hatalmasat bukó motorkrosszos versenyző, Chad Reednek szerencsére kutya baja sem lett. Olyannyira nem, hogy miután kifújta magát, visszaállt a versenybe, ahol végül a 14. helyig küzdötte fel magát a 34.-ről.



A hatalmas bukta július 16-án történt a Minnesota államban lévő Spring Creek motorkrossz pályán, ahol a Lucas Oil Motocross bajnokságot tartották.

0 Tovább

Fokozottan ellenőrzik a motorosokat Csesznek környékén

A kiemelt ellenőrzés oka, hogy a 82-es főút 23 és 35 kilométerszelvényei közötti szerpentinen a rendőrség szerint "rendszeresen gyorsulási futamokat rendeznek".

A Veszprémi Rendőrkapitányság közleménye szerint a fokozott ellenőrzés augusztus végéig tart Csesznek környékén, az elmúlt hétvégén ellenőrzött száz motorosból négy esetben tettek feljelentést szabálysértés miatt.



A rendőrség tájékoztatása szerint a cseszneki autóparkolóban gyülekező motorosok a találkozókon videón rögzítik a gyorsulási futamokat, és azokat közzéteszik a világhálón. Ezzel szabálysértést követnek el, és a sebességhatár túllépésével veszélyeztetik a közlekedőket.

 

3 Tovább

Menetszél

blogavatar

Minden ami két keréken gurul és nem kell hajtani

Utolsó kommentek