Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rossi visszamegy a Yamahához

Két év ducatis kínlódás után a kilencszeres olasz világbajnok visszatér a Yamahához, ahol ismét a spanyol Jorge Lorenzo csapattársa lesz.

A Yamaha pénteken jelentette be hivatalosan a motorsport részlegének honlapján, hogy 2013-ra és 2014-re szerződést kötöttek Valentino Rossival, aki a 2010-es szezon végén hagyta ott őket a Ducati kedvéért. Rossi korábban 2004-től versenyzett a Yamaha színeiben, és lett világbajnok 2004-ben, 2005-ben, 2008-ban és 2009-ben a királykategóriában.

Rossi lépése meglehetősen logikus, hiszen a ducatis átigazolása – a várakozásokkal ellentétben - finoman szólva sem nevezhető sikertörténetnek: 2011-ben mindössze a 7. helyen végzett összetettben és egyszer állhatott a dobogó legalsó fokára, míg az idei szezonban jelenleg a 8. helyen áll.

0 Tovább

Bólyából a puha jó - kipróbáltuk a BMW vezetéstechnikai tréningjét

Nézzétek! - és rátapos a kék-fehér bólyára, ami lelkesen összenyomódik lábai alatt. Mivel hallottam már vezetéstechnikai tanfolyamon bólyával összefüggésben történt balesetről, ez az egy félelmem volt. A kemény bólya, ami itt puha. Pedig motorozás közben vannak sokkal izgalmasabb helyzetek is. Kipróbáltuk a BMW vezetéstechnikai tréningjét.

2 Tovább

Átesett az elé kanyarodó autón

Klasszikus és minden motoros által retteget baleset látható az alábbi videóban. Szerencsére szemmel láthatóan komolyabb sérülés nélkül úszta meg a motoros, hogy átrepült az elé kanyarodó autón.



0 Tovább

Szívem elrabolta egy szörnyeteg - Ducati Monster használtteszt

Mennydörgés, égszakadás, a szívdobogásától megnő a pulzusom, beérek az alagútba és a visszapillantóba nézek, milyen szörnyeteg követ? Hogy ez én vagyok? Dübörgünk, dübörgünk?

9 Tovább

Motoros iskolát indított a BMW

Magyarországon is elindul a több mint 20 éve működő BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning. A kiskunlacházi reptéren és a Kakucsringen tartott kurzusok célja, hogy a résztvevők nagyobb rutint szerezzenek a saját motorjukkal és felkészüljenek egy-egy veszélyes közlekedési szituáció megoldására és elhárítására. Az egy, illetve félnapos oktatások díja motorosonként 29 és 34 ezer forint között változik.

0 Tovább

Menetszél

blogavatar

Minden ami két keréken gurul és nem kell hajtani

Utolsó kommentek