Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szakadékba ugratott a motorjával

A vakmerőség és a megfelelő anyagi háttér találkozásából szinte bármi kisülhet, például egy látványos, ámde teljesen öncélú ugrás amely során egy korsszmotor is megsemmisül. Julio Munoz nem egy hídról vagy egy toronyból vetette magát a mélybe, inkább a chilei hegyekben épített egy rámpát, ahonnan motorjával együtt zuhant a szakadékba.

2 Tovább

Pilóta nélkül folytatta a versenyt egy sportmotor

A Superbike-világbajnokság idei sorozata március utolsó hétvégéjén járt az angliai Donington Parkban, ahol meglehetősen furcsa dolog történ az egyik betétfutamon. Egy tömeges esés után az egyik motor a versenyző nélkül folytatta a futamot, legalábbis egy darabig.

0 Tovább

Így ne motorozzunk autópályán!

Egy bátor marokkói fiatalember ügyesen oldotta meg a légellenállás problémáját, így kismotorjával 140 km/órás tempóval tudott repeszteni egy autópályán. Nyilván azért nincs rajta bukósisak és védőfelszerelés, mert azok is csak növelnék a légellenállást, ráadásul így sokkal vagányabb. Ha lehet, ne csináljuk utána!

0 Tovább

Mínusz tízben motorozni - fedett pályás vezetéstechnikai tréning

Bokáig érő hóban és mínuszokban is lehet úgy motorozni, hogy szikrázva leérjen a lábtartó, csupán egy kis rutin és nem utolsó sorban egy fedett gokartpálya kell hozzá. Kipróbáltuk a Honda téli üzemmódra kapcsolt vezetéstechnikai kurzusát, amellyel a téli kényszerpihenő alatt is szinten tarthatjuk és fejleszthetjük motorozási tudásunkat.

Fotó: Nógrádi Attila [origo]

Jó időben a gokartpálya közvetlen szomszédságában zajlik az oktatás
(Még több fotó a galériában, kattintson a képre!)

0 Tovább
12
»

Menetszél

blogavatar

Minden ami két keréken gurul és nem kell hajtani

Utolsó kommentek