Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A csodával határos módon úszta meg a motorkrosszos

Bár az alábbi videóból úgy tűnhet, hogy kezét-lábát ripityára törte a hatalmasat bukó motorkrosszos versenyző, Chad Reednek szerencsére kutya baja sem lett. Olyannyira nem, hogy miután kifújta magát, visszaállt a versenybe, ahol végül a 14. helyig küzdötte fel magát a 34.-ről.



A hatalmas bukta július 16-án történt a Minnesota államban lévő Spring Creek motorkrossz pályán, ahol a Lucas Oil Motocross bajnokságot tartották.

0 Tovább

Fokozottan ellenőrzik a motorosokat Csesznek környékén

A kiemelt ellenőrzés oka, hogy a 82-es főút 23 és 35 kilométerszelvényei közötti szerpentinen a rendőrség szerint "rendszeresen gyorsulási futamokat rendeznek".

A Veszprémi Rendőrkapitányság közleménye szerint a fokozott ellenőrzés augusztus végéig tart Csesznek környékén, az elmúlt hétvégén ellenőrzött száz motorosból négy esetben tettek feljelentést szabálysértés miatt.



A rendőrség tájékoztatása szerint a cseszneki autóparkolóban gyülekező motorosok a találkozókon videón rögzítik a gyorsulási futamokat, és azokat közzéteszik a világhálón. Ezzel szabálysértést követnek el, és a sebességhatár túllépésével veszélyeztetik a közlekedőket.

 

3 Tovább

Darwin-díjas motorosbaleset

Philip A. Contos elveszítette uralmát motorja felett, elesett, beütötte a fejét a járdába és a kórházba szállítás közben életét vesztette. Az 55 éves férfi egyike annak az 50 ezer motorosnak, aki évente balesetet szenved az Egyesült Államokban, esete mégis tanulságosabb a többinél. Contos nem viselt bukósisakot, mert éppen a sisak viselését előíró szabály elleni felvonuláson vett részt. A legtöbb balesetben fej és mellkasi sérülés miatt veszítik életüket a motorosok, Contos példája pedig egy tragikus érv a bukósisak mellett.

7 Tovább

Döbbenet! Motoros baleset a pályán

1 Tovább

Ákos a biztonságosabb motorozásért kampányol

Ákos lett a Honda motoros vezetéstechnikai iskolájának, a Safety Hungarynak az arca, aminek örömére kapott egy szép kék choppert. Az énekesnek volt ugyan már egy ilyesmi motorja, de azt nemes egyszerűséggel a helyszínen hagyta. Ennél stílszerűbb motorcserét nehéz elképzelni. Szintén örömteli fejlemény a Safety Hungary kapcsán, hogy innentől kezdve ott gyakorolhatnak a mentőmotorosok is.

0 Tovább

Menetszél

blogavatar

Minden ami két keréken gurul és nem kell hajtani

Utolsó kommentek