Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kiszivárgott képeken az új Honda Fireblade

A jelek szerint csak egy alapos ráncfelvarrással van dolgunk, újak az idomok, a műszerfal és a futómű is, a váz és a blokk azonban valószínűleg ugyanaz maradt. Klikk a részletekért!

0 Tovább

Így nem szabad elindulni egy Harley-val!

Ha jól belegondolunk még érthető is a harley-davidsonos srác motivációja: egyszerűen csak egy vagány gumifüstöléssel akart kifarolni a parkolóból a barátai előtt, de sajnos az a csúnya nagy pick-up rossz helyen parkolt. Kár érte, mert alig fél méteren múlott és ő maradt volna a császár, így viszont ki kell majd találnia valami igazán ütőset, hogy helyrehozza az alaposan leamortizálódott renomáját és persze a motorját.



0 Tovább

Nem harap a zebra

Foszforeszkáló felfestés, fényvisszaverő tábla, villanyrendőr és aszfaltba süllyesztett LED-es villogó fény a zebránál? Mind csak pénzkidobás. A biztonságos átkeléshez csupán két szemre és egy kis ritmusérzékre van szükség. Ha Vietnámban is elég, ahol a hétköznapi forgalom is olyan sűrű, mintha az alsóörsi Harley-Davidson találkozóba csöppentünk volna, akkor mindenhol működnie kell.

 

0 Tovább

Motorozás közben veszélyes a nőket bámulni

Az alábbi videót akár oktatófilmnek is lehetne használni a jogsiszerzés folyamatában, hogy mit nem szabad csinálni motorozás közben. Többek között nem érdemes a kelleténél nagyobb figyelmet szentelni az útról látható hölgyeknek, mert az lesz a dolog vége, mint az alábbi videóban is. Nem mellesleg ez is egy jó példa arra, hogy a motor mindig arra megy, amerre nézünk.



0 Tovább

Sebességrekordot döntött a világ legerősebb Suzukija

Mintha puskából lőtték volna ki, csaknem szó szerint annyira gyors ez a több mint 1000 lóerős Suzuki Hayabusa. Felfoghatatlan teljesítményével már állóhelyzetben is rekoder lenne, de építője, az amerikai Bill Warner múlt héten megdöntötte vele a fennálló gyorsasági rekordot egy elhagyott repülőtéren. Pontosan 311,94 mérföld/órás száguldást rögzített a hivatalos műszer, az 500 km/órának megfelelő tempóval a motorépítő alig volt lassabb, mint egy pisztolyból kilőtt lövedék. Milyen volt? Kiderül az alábbi belsőkamerás felvételből.

1 Tovább

Menetszél

blogavatar

Minden ami két keréken gurul és nem kell hajtani

Utolsó kommentek