Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Átesett az elé kanyarodó autón

Klasszikus és minden motoros által retteget baleset látható az alábbi videóban. Szerencsére szemmel láthatóan komolyabb sérülés nélkül úszta meg a motoros, hogy átrepült az elé kanyarodó autón.



0 Tovább

Csattanás a motoros szemével

Gyakran szeretnénk más fejével gondolkodni. Ha nem is tudjuk pontosan, mi járt a videóban szereplő motoros fejében, a következő videót látva legalábbis sejthetjük, mi futott át az agyán, amikor a piros lámpát elnéző Ford kilökte alóla a kétkerekűjét, a sisakkamerának hála pedig azt láthatjuk, amit a pórul járt főszereplő.

0 Tovább

Ezért ne használjunk árúszállítónak egy robogót

A neten csak úgy hemzsegnek a viccesnek szánt képsorozatok, amelyeken komplett családok, és/vagy döbbenetes mennyiségű holmi látható egy-egy kismotoron, robogón. Az alábbi videó pont egy olyan pillanatot mutat be, amikor nem jött be az a taktika, hogy négy nagyméretű dobozt halmoztak fel egy kismotor hátuljára.



1 Tovább

Kimentették a lángoló autó alól

Hatalmas lélekjelentről és bátorságról tett tanúbizonyságot az alábbi videóban látható néhány járókelő, akik felemeltek egy lángoló autót, hogy kimentsenek egy alászorult motorost az amerikai Utah államban.



0 Tovább

Így nem szabad elindulni egy Harley-val!

Ha jól belegondolunk még érthető is a harley-davidsonos srác motivációja: egyszerűen csak egy vagány gumifüstöléssel akart kifarolni a parkolóból a barátai előtt, de sajnos az a csúnya nagy pick-up rossz helyen parkolt. Kár érte, mert alig fél méteren múlott és ő maradt volna a császár, így viszont ki kell majd találnia valami igazán ütőset, hogy helyrehozza az alaposan leamortizálódott renomáját és persze a motorját.



0 Tovább
«
12

Menetszél

blogavatar

Minden ami két keréken gurul és nem kell hajtani

Utolsó kommentek