Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Talmácsi marad a szupersportban

A világbajnok motoros aláírt a jövő évi szezonra a jelenlegi csapatával, ami azt jelenti, hogy 2013-ban is egy 600-as Honda CBR RR-rel fog versenyezni a Superbike-világbajnokság betétfutamának számító szupersport géposztályban.

0 Tovább

Kiszivárgott képeken az új Honda Fireblade

A jelek szerint csak egy alapos ráncfelvarrással van dolgunk, újak az idomok, a műszerfal és a futómű is, a váz és a blokk azonban valószínűleg ugyanaz maradt. Klikk a részletekért!

0 Tovább

Ákos a biztonságosabb motorozásért kampányol

Ákos lett a Honda motoros vezetéstechnikai iskolájának, a Safety Hungarynak az arca, aminek örömére kapott egy szép kék choppert. Az énekesnek volt ugyan már egy ilyesmi motorja, de azt nemes egyszerűséggel a helyszínen hagyta. Ennél stílszerűbb motorcserét nehéz elképzelni. Szintén örömteli fejlemény a Safety Hungary kapcsán, hogy innentől kezdve ott gyakorolhatnak a mentőmotorosok is.

0 Tovább

Ha elengeded a gázt, biztos a bukta - kipróbáltuk a Honda terepmotoros képzését

A Honda motoros vezetéstechnikai centruma, a Safety Hungary újfajta kurzussal bővítette a kínálatát, amelyen a terepmotorozás alapjaival lehet megismerkedni. Az egynapos földtúrás után garantált az izomláz és jó néhány lila folt begyűjtésére is komoly esély van, de legalább egyszer ki kell próbálnia a keresztbemotorozást annak, aki egy kicsit is vonzódik a kétkerekűekhez. Aztán meg úgy is rá fog szokni.

Fotó: Nógrádi Attila [origo]

Nagyjából ennyi kell a mókához, és persze egy elhagyatott földes placc

0 Tovább

Mínusz tízben motorozni - fedett pályás vezetéstechnikai tréning

Bokáig érő hóban és mínuszokban is lehet úgy motorozni, hogy szikrázva leérjen a lábtartó, csupán egy kis rutin és nem utolsó sorban egy fedett gokartpálya kell hozzá. Kipróbáltuk a Honda téli üzemmódra kapcsolt vezetéstechnikai kurzusát, amellyel a téli kényszerpihenő alatt is szinten tarthatjuk és fejleszthetjük motorozási tudásunkat.

Fotó: Nógrádi Attila [origo]

Jó időben a gokartpálya közvetlen szomszédságában zajlik az oktatás
(Még több fotó a galériában, kattintson a képre!)

0 Tovább

Menetszél

blogavatar

Minden ami két keréken gurul és nem kell hajtani

Utolsó kommentek