Magyarországon augusztus végén mutatták be - Halley Barry főszereplésével - a Catwoman című filmet, amelyben kitüntetett szerepet kapott egy Ducati Monster is. A jeles eseményre való tekintettel a bolognai gyár szeptemberre limitált darabszámban elkészíti a Monster 620 Catwoman-t, mely a müncheni motorkiállításon lesz először látható. A Ducati hazai képviselete egy nagyszabású Monster akcióval veszi ki a részét a felhajtásból.



A Monster 620-ra épülő motorkerékpár, apróbb esztétikai átalakuláson esett át. Apropóját a film főszereplője által használt motorkerékpár szolgáltatta, melyet kifejezetten ehhez a filmhez állított össze a Ducati. Természetesen egy speciális limitált női motoros ruhakollekció is rendelkezésre fog állni, hogy ne csak a motorkerékpár, de vezetője (már amennyiben hölgy) is különleges figyelemnek örvendhessen.

Forrás: [origo]

A Ducati Budapest a magyarországi bemutató alkalmából Monster akciót hirdet, mely  az alábbi típusok árából egységesen 400 ezer forintnyi kedvezményt jelent, azaz:

  • Monster 620 Dark (DD) 1 700 000 forint
  • Monster 800 2 200 000 forint
  • Monster 1000 2 400 000 forint

Az akció a készlet erejéig tart.